Alle foto’s op deze website zijn eigendom van Ron Huizer Fotografie. Deze mogen NIET worden verveelvoudigd, gekopieerd, opgeslagen, gepubliceerd, aangepast of gebruikt in welke vorm dan ook, online of offline, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Ron Huizer.
logo

Ron Huizer

Bijna niets is persoonlijker dan de fotograaf en zijn camera. Terwijl het lijkt of iedere fotograaf dezelfde camera’s en lenzen gebruikt, dezelfde technieken en trucjes gebruikt, zijn het juist zijn vaardigheid, ervaring en specifieke creativiteit die de fotograaf uniek maken.

Ron Huizer is zo’n fotograaf. In elk opzicht een vakkundig en vaardig professional, geroutineerd en doorgewinterd door zijn jarenlange ervaring. Maar bovenal een fotograaf met een geheel eigen oog voor de ideale compositie, detail en kleur. Die ondanks zijn routine zal blijven schaven en zoeken naar de perfecte opstellingen en/of compositie, en pas tevreden is als het resultaat 100% is.

Waar Ron zich vooral mee onderscheidt is zijn vermogen om met u mee te denken. Als geen ander weet hij uw specifieke gevoel en wensen te vertalen in zijn fotografie – zelfs als u deze niet heel precies kunt omschrijven.
Uitgangspunt is altijd dat alle creativiteit en ervaring dienstbaar worden gesteld aan uw campagne zodat u uw budget optimaal benut en de perfecte foto’s voor uw project of campagne vindt die u zoekt.

Ron Huizer heeft talloze opdrachten in portfolio, van modellenwerk tot packshots, zowel in de studio als op locatie gefotografeerd. Zijn werkwijze kenmerkt zich door een relaxte, zelfverzekerde werkhouding en een flexibele instelling.
Ron brengt alle benodigde ervaring en expertise om uw productie van begin tot eind te begeleiden.

Het ‘perfecte’ eindresultaat wordt overigens vaak bereikt door een ingenieuze mix van digitale beeldbewerkingstechnieken. Dit proces kunt u ook met een gerust hart aan Ron overlaten. Vanaf de allereerste digitale opnametechieken en camera’s heeft Ron hiermee gewerkt, geleerd en ‘getoverd’.

Vanzelfsprekend beschikt Ron over een uitstekend geoutilleerde studio (ruim 250 m2) voorzien van alle ambachtelijke en moderne snufjes en toebehoren die u mag verwachten. Ondanks alle high tech en digitale revoluties blijft fotografie toch eerst en vooral het spel van de beheersing van licht en donker, van beweging en compositie en het vangen van de emoties die zij overbrengen.
Een spel dat Ron Huizer tot in zijn vingertoppen beheerst.

N.V.